Reabilitarea si modernizarea instalatiilor electrice: condensatoare industriale, instalatii termice, compresare reactiva, factori putere, baterii.
Reabilitarea si modernizarea instalatiilor electrice: condensatoare industriale, instalatii termice, compresare reactiva, factori putere, baterii.

Condensatoare de putere de joasa tensiuneCondensatoare de putere de joasa tensiune

Condensatoarele de putere de joasa tensiune sunt folosite pentru imbunatatirea factorului de putere si filtrarii armonicilor superioare in sistemele de joasa tensiune, pana la 1000V.

Tehnologia MKP utilizata consta in folosirea filmului polipropilenic cu factor de pierderi foarte scazut. Sistemul dielectric este cu autovindecare si nu contine lichid de impregnare.Elementele capacitive sunt montate in cutii cilindrice de aluminiu umplute cu gas inert sau cu materie solida de origine vegetala, materiale nepoluante. Carcasa condensatorului este protejata impotriva exploziei cu deconector de suprapresiune. Acesta asigura deconectarea in siguranta a condensatorului de la retea in timpul scurt-circuitelor sau la sfarsitul duratei de viata.

Pentru detalii suplimentare puteti vizita zona de "DOWNLOAD" sau trimite un email la: office@elness.ro

Condensatoare | Componente pentru compensare reactiva | Baterii condensatoare | Surse de alimentare | Distributie electrica | ANTIEX | Contact

ISO 9001:2000
 
Reabilitarea si modernizarea instalatiilor electrice: condensatoare industriale, instalatii termice, compresare reactiva, factori putere, baterii. Cataloage echipamente electrice