Reabilitarea si modernizarea instalatiilor electrice: condensatoare industriale, instalatii termice, compresare reactiva, factori putere, baterii.
Reabilitarea si modernizarea instalatiilor electrice: condensatoare industriale, instalatii termice, compresare reactiva, factori putere, baterii.

Baterii de condensatoare automate de joasa tensiuneBaterii de condensatoare automate de joasa tensiune

Baterii automate de condensatoare pot fi cu sau fara bobine antiarmonice
Bateriile clasice pentru reducerea consumului de energie reactiva sunt realizate din circuite electrice formate din sigurante de protectie, contactoare speciale si condensatoare. In reteaua electrica sunt introduse mai multe sau mai putine condensatoare in functie de necesarul de energie reactiva pe care il solicita consumatorii conectati la un moment dat in retea. In retelele poluate cu armonici de curent si tensiune (in cazul in care exista un numar semnificativ de sarcini electronice, redresoare, invertoare, etc) bateriile de condensatoare sunt echipate in plus cu reactoare antirezonante pentru joasa tensiune. Toate bateriile automate de condensatoare sunt echipate cu controler cu microprocesor, care masoara curentul consumat de toii consumatorii cuplati la retea, tensiunea retelei si factorul de putere, comandand inchiderea sau deschiderea contactoarelor care cupleaza condensatorii. In felul acesta controlerul care se mai numeste regulator de cosFi mentine factorul de putere in limitele 0,92-1, interval in care furnizorul de energie electrica nu percepe costuri cu energia electrica reactiva. In bateriile de condensatoare se folosesc contactoare speciale pentru condensatoare cu treapta de preincarcare si condensatoare ecologice. Pentru dimensionarea bateriilor de condensatoare societatea noastra va poate efectua analize de retea - masuratori si simulari - cu software specializat.

Pentru detalii suplimentare, trimiteti un email la: office@elness.ro
Condensatoare | Componente pentru compensare reactiva | Baterii condensatoare | Surse de alimentare | Distributie electrica | ANTIEX | Contact

ISO 9001:2000
 
Reabilitarea si modernizarea instalatiilor electrice: condensatoare industriale, instalatii electrice, compresare reactiva, factori putere, baterii. Cataloage echipamente electrice